Laatste update : 16-12-19 | Home | Contact  


WRC |BRC en andere | Rallycross | News

   

 Het vrijdaggedeelte

Een zonovergoten Westhoek, in tegenstelling tot 2013, toen de vrijdagavond geteisterd werden door plensbuien. Eerst proef, Dikkebus. Abbring onderstreept zijn ambities en neemt de wedstrijd in handen. Tweede is Chérain op 4,9 seconden. Loix is derder op 5,2 seconden. Lappi en Rossetti vullen de top vijf aan.
Andy Lefevere is achtste met de Mitsubishi groep N, voor Wiegand en na Kobus (foto onder) en Consani.
Pas op KP 4 kan Loix voor het eerst een snelste tijd neerzetten. Abbring is er derde na Rossetti. Het zal de enige snelste tijd zijn voor de Skoda en Loix geeft toe dat hij niet goed gereden heeft. Abbring is oppermachtig en zet alle andere snelste tijden achter zijn naam.
Hermen Kobus in Rally Ieper
De stand na de 7 proeven op vrijdag : Abbring, Loix (op bijna 25 seconden), Lappi, een verrassende Chérain (op minder dan een minuut van de leider), Wiegand (al op anderhalve minuut van de leider), Kobus (op een seconde van Wiegand), Breen (al op bijna twee minuten van de leider), Davy Vanneste, de streekpiloot met de Peugeot S2000 presteert ook weer sterk, Simpson (FAbia S2000) en tenslotte Pons (Ford Fiesta R5). De Suzuki S1600 van Delplace is er al niet meer bij (technisch problemen) en ook op zaterdag zal die niet meer starten. De Peugeot 207 S2000 van Consani is uitgebrand en ook Vizin (Peugeot S2000) is verdwenen met technische problemen.
opel corsa super 1600
foto links : Citroën DS3 - Verschueren.



     Links  | Akoya Pearl

     Webdesign Nico Leeuwerck © Disclaimer