Laatste update : 16-12-19 | Home | Contact  


WRC |BRC en andere | Rallycross | News

   

Rally Wervik : life beelden op internet

Brits asfalt kampioenschap.
Door de komst van het Britse "MSA Protyre Asphalt Rally Championschip" naar de rally van Wervik, wordt de wedstrijd life verslagen op de facebookpagina van dit kampioenschap. Aumaury Molle, de jonge Belg actief in WRC3 zal de Belgische deelnemers van commentaar voorzien, terwijl de Britse commentator de Britse piloten zal bespreken.
De organisatoren van dit kampioenschap waren vooral onder de indruk van het compacte, maar selectieve parkoers en de ontspannen en uitgelaten sfeer in Wervik, in combinatie met de Bourgondisch ingesteldheid van de Belgen... en de vele leuke eetgelegenheden in Wervik.
Met 165 deelnemers waaronder een pak WRC's en R5 wagens, is het deelnemersveld bijzonder indrukwekkend dit jaar.
Naast de komst van dit Britse kampioenschap, dat zorgt voor een toevloed van Ierse en Britse deelnemers, zijn er natuurlijk een aantal deelnemers die deze wedstrijd zien als de ideale voorbereiding voor Ieper.

Link Wervik life : https://asphaltrallying.com/

Andere nieuwigheden.

Alle wagens worden voor het eerst voorzien van een trackingsysteem op punt gezet speciaal voor rally door Geodynamics.
Voor het eerst is er in Wervik ook een heuse rally-VIP, op een unieke plaats vlak bij het parkoers in het centrum van Kruiseke. Men kan genieten van een ontbijt en middagmaal vlak bij het parkoers. De organisatie kwam zijn belofte voor schappelijke prijzen zeker na. Op Steenakker staat een groot scherm, dat biedt in de toekomst mogelijkheden om het publiek beter te informeren.

Mooi weer.
Er worden tropische temperaturen aangekondigd voor het weekend... met uiteraard kans op een hevig onweer. Spektakel verzekerd in dat geval.

Akoya is dit jaar voor het eerst sponsor van dit evenement.




     Links  | Akoya Pearl

     Webdesign Nico Leeuwerck © Disclaimer


Foto NL