Laatste update : 16-12-19 | Home | Contact  


WRC |BRC en andere | Rallycross | News

   

Akoya - tickets autosportevenementen.

Via Akoya kunt u tickets en vip-arrangementen bestellen voor RX Mettet, voor de rallies van Wervik en Ieper, het Europees kampioenschap Speedway in Warneton en voor de Omloop van Vlaanderen. Tickets worden afgeleverd zonder portkosten en kunnen afgehaald worden in Ieper, Gullegem, Kuurne en Geluveld. Neem nu deel aan onze wedstrijd en win een gratis ticket voor de Rally van Ieper. Mail uw antwoorden via de onderstaande link. De wedstrijd loopt tot 15 juni middernacht en de winnaar wordt per mail op de hoogte gebracht. Het antwoord op de vraag vindt u ongetwijfeld op deze website terug.
Mail hier uw antwoord op de wedstrijdvraag Rally Ieper 2018

1. Wat is in 2018 de openingsproef van de rally van Ieper ?

2. Hoeveel mensen zullen het juiste antwoord doorgemaild hebben voor 16 juni 2017

3. Uw naam en adresgegevens vermelden, zodat we de winnaar het ticket kunnen opsturen. Deze gegevens kunnen gebruikt worden voor mailings door Akoya, maar zullen in geen geval aan derden ter beschikking gesteld worden.


Wedstrijdreglement.
De winnaar krijgt het ticket toegestuurd. Akoya is niet verantwoordelijk voor gebeurlijke ongevallen voor wie van dit ticket gebruikt maakt. Akoya bepaalt de winnaar en voert geen verdere correspondentie over deze wedstrijd. De adresgegevens kunnen gebruikt worden voor mailings van Akoya, maar zullen in geen geval ter beschikking gesteld worden van derden. Conform de Belgische wetgeving is het op elk moment mogelijk om uit de mailinglijst geschrapt te worden op eenvoudige vraag. Door deel te nemen geeft u toestemming om uw gegevens bij te houden voor gebruik zoals hierboven vermeld.

  




     Links  | Akoya Pearl

     Webdesign Nico Leeuwerck © Disclaimer